Jarní turnaj v Bělohradě vítězně pro packé barvy!

8.4. se konal tradiční Jarní turnaj v nádherné herně v Lázních Bělohradě. Za krásné účasti 37 hráčů bylo rozlosováno 8 skupin. Prvním nasazeným byl Pavel Kohout z ligové Staré Paky, nasazenou dvojkou byl Honza Šmidrkal. Mezi nenasazenými se již ocitl packý Jakub Fejfar, dalšími packými zástupci byli Jirka Stuchlík, všeobecně známý jako Spiňa či packý DJ Vašek Kňourek.
Skupiny nepřinesly veliké překvapení, Honza tu svoji ovládl (ač mu dal Filip Klejch co proto), Kuba Fejfar prohrál s nasazeným Kašparem a byl druhý, Spiňa s Vaškem nezískali v těžké skupině ani bod.

V útěše urval Spiner předkolo a následně se s turnajem po porážce od Adama Klejcha rozloučil, Vašek prohrál v prvním kole se Sujou.

V hlavním pavouku nejprve Honza porazil v těžké bitvě Kubicu, následně postoupil po řeži s blokařem Machanderem do semifinále. Kuba Fejfar si vedl obdobně, nejprve porazil neoblíbeného Zeleného, následně zvládl po sérii parádních výměn koncovku páté sady se Schlapplem. Los proti sobě postavil oba packé hráče dohromady a po prvním prohraném setu již Honza útočným výkonem dominoval. Do finále se proti Honzovi postavil Pavel Cibor, který využil faktu, že Filip Klejch dokázal porazit jasnou jedničku Pavla Kohouta. Finále se neslo v duchu dlouhých výměn a po několika odvrácených setbolech v prvních dvou sadách již Honza ve třetí vládl a radoval se z premiérového titulu v Bělohradě.

Čtyřhry byly hrány od počátku KO systémem. První kolo znamenalo konečnou pro Spiňu s M. Budinou, když jim stopku vystavili Michal Petřivý se Šulcem. Vašek hrál s místním borcem Hozou a také pro ně bylo první kolo konečnou, nedostali se přes Cibora s Pospíšilem.

Dvojice Fejfar-Šmidrkal nejprve porazila Šmída s Haltufem, následně ve čtvrtfinále Hanzlíka s Jenčíkem. Krásný souboj zvládli kluci v semifinále, když dokázali urvat výhru nad duem Cibor-Pospíšil v páté sadě. FInále již bylo jiné kafe, duo Kohout-Kašpar Pačáky totálně zdevastovalo, a tak se Kuba s Honzou museli spokojit se stříbrem, na víc rozhodně nebylo.

Díky za parádní turnaj, příště dorazíme zas!

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.