Béčko po prvních domácích utkáních pouze s bodem navíc za remízu

Sóša se prezentoval výbornou formou

Netradičně v neděli bude hrát letošní domácí utkání náš “B” tým, aby se podělil s Áčkem o Kubu Fejfara. Kuba si však hned v dopoledním utkání obnovil zranění zad, a tak musel většinu nedělních zápasů odehrát zcela bez pohybu a v bolestech.

Dopoledne nás čekal nevyzpytatelný Sokol PP HK 2 “F” se soupiskou čítající 26 jmen. Hradečáci dorazili v sestavě Bláha, Lebeda Matyáš, Bohdanecký, Tesolin. Za nás hráli Fejfar, Grof, Sochor, Oravec. Po čtyřhrách to bylo 1:1, dvojice Sochor-Fejfar ukázala svou sílu proti Bohdaneckému s Lebedou. Následovala však šňůra jasných proher, nejprve Sóša nestačil na Lebedu, Grofik pak uhrál jediný set s Bondaneckým, Ory pokazil hned dvě koncovky setů s Bláhou a Kuba si neporadil s Tesolinem, 1:5. Ve druhém kole Grofik dostal s Lebedou a Ory nejtěsnějším rozdílem nestačil v souboji leváků na Bohdaneckého, když za stavu 9:10 dostal nechytatelné prase na hranu stolu. Kuba si pak poradil s Bláhou a Sóša se štěstím vydřel všechny 3 koncovky setů s Tesolinem, 3:7. Stejně vyrovnané bylo i další kolo, Ory tentokrát nedokázal využít vedení 2:0 nad Lebedou, Kuba ve třech setech přehrál Bohdaneckého, Sóša v pěti setech zabrnkal na nervy Bláhovi a Lukášovi nesedla hra Tesolina, 5:9. Vítězný 10. bod dělal hned vzápětí mladý Lebeda, který přehrál ve 4 setech čerstvě zraněného Kubu Fejfara, 5:10.

TJ Nová Paka “B” – TJ Sokol PP Hradec Králové 2 “F” 5:10, Sóša si na mladíky věřil (2,5/3,5), Kuba Fejfar se ke konci utkání smolně zranil (2,5/4,5), Lukáš Grof (0/3,5) na soupeře nestačil a Kuba Oravec (0/3,5) s řádnou dávkou smůly také body nepřidal.

Odpoledne dorazil “B” tým ze Stěžer v sestavě Hanzl, Loskot, Částka, Vykysalý. Vzhledem ke zranění Kuby jsme udělali rošádu ve čtyřhrách, na jedničce nastoupili Sochor-Grof a na dvojce pak Oravec a nepohyblivý Fejfar. Změna se nám vyplatila, Grofik se Sošou svou čtyřhru vyhráli, Kubové byli kvůli zranění téměř bez šance na bod, 1:1. Vyrovnanost se přenesla i do dvouher, Matěj Hanzl porazil Kubu Fejfara, Grofik nestačil na Loskota, který umí vracet neuvěřitelné míče, Kuba O. dělal příliš mnoho chyb v zápasu s Částkou a Sóša si dokráčel pro bod proti Vykysalému, 3:3. V dalším kole Grofik nestačil na Hanzla a již značně psychicky rozladěný Ory opět nevyužil setboly tentokrát s Loskotem, Sóša však na Částku umí a díky výhře Kuby F. nad Vykysalým bylo skóre stále vyrovnané, 5:5. Třetí kolo odstartoval Ory, avšak do cíle došel velmi rychle po jasné prohře s Matějem Hanzlem, se kterým odtrénoval mnoho hodin na Slávii Hradec při středoškolském studiu. Kuba Fejfar kvůli svému zranění neměl příliš šancí na výhru s Částkou, ale Lukáš si jasně poradil s Vykysalým, 7:7. V úvodu posledního kola odešel od stolu poražen Sóša, který se na sebe velmi zlobil, avšak výkon Matěje Hanzla byl v celém utkání výborný, a tak vzal Martin porážku se ctí. Kuba pak nestačil na Loskota a nám už teklo do bot, soupeř měl jistou remízu a byl blízko k výhře. Lukáš “čabajka” Grof však naštěstí přehrál Částku a Ory konečně vyhrál a zároveň zařídil remízový bod proti Vykysalému, 9:9. Na výhru určitě bylo, s kartami hodně zamíchalo Kubovo smolné zranění, jako jasná jednička týmu tak nemohl pomoct tak, jak je jeho zvykem.

TJ Nová Paka “B” – Sokol Stěžery “B” 9:9. Martin Sochor (3,5/4,5) zahrál výborně a nestačil pouze na nechybujícího Hanzla, Lukáš Grof (3,5/4,5) si vynahradil dopolední zmar a také značně přispěl k remíze, Jakub Fejfar (1,4/5) i přes zranění dokázal od stolu bez pohybu vypinkat alespoň bod a Jakub Oravec (1/4,5) přispěl také alespoň bodem, i když měl větší ambice proti tomuto týmu.

Na další utkání vyrážíme již tuto sobotu do Hradce Králové, na DTJ a do Salamandru.

Facebookové komentáře