Ve Vamberku přišla první prohra “A” (+foto)

Vojtěch Kazda ve Vamberku

V 7. kole krajského přeboru zajížděli Novopačáci po dlouhém obídku do Vamberka. Zápas to měl být o poznání těžší než minule. Jdeme na to ve stejné sestavě jako dopoledne, tedy Kazda, Knap, Fejfar a Sochor. Ještě zmínka o obídku. Soupeř nás poslal do restaurace 14, na novoměstském malebném náměstíčku. Vše v pořádku, servírky pěkné, oběd výborný, pivo-limo –  všechno v cajku, jen Vojta si dal, jako bukvice, horké maliny :). Ještě nám udělalo radost to, že domácí tým si neměl kam sednout, takže musel jít do jiné hospody, takže dnes před námi dvakrát sklopil uši!!

No nic jdeme k zápasu- Soupeř nastupuje s dvěma střelci Jakubcem, Vrkoslavem. Další hraje nevyzpytatelný Valášek a veterán Podolka.

Úkol je jasný – zkusíme uhrát jednu čtyřhru, navíc nikdo nesmí prohrát s Valáškem a Podolkou.

Debly dle předpokladu Jakubec, Vrkoslav – Knap, Fejfar 3:0 a Valášek, Podolka – Kazda, Sochor 0:3, čímž je to 1:1. Hnedka první singl: Vrkoslav smázne Vojtu 3:1, ale Knapik stejně smázne Podolku 3:0, takže je to 2:2. Potom (zřejmě rozhodující zápas celého utkání) prohrává Kuba nad Valáškem 3:1, jeho styl mu vůbec nesedí, protože Valášek hraje jak valach 3:2. Na 4:2 zvyšuje Jakubec se Sošou, kdy Soška ochutnává minimálně divizní stolní tenis. Vojta snižuje na 4:3 s usměvavým Podolkou, který si při těch svých vrtulích udělal něco s rukou (není se co divit, ten by mohl závodně plést vánočky).  Dál Lukáš v pěkném zápasu utíká ze 4 mečbolů Valáškovi, a vyrovnává na 4:4. Potom nastupují dva střelci proti našim: Jakubec – Fejfar 3:1 a Vrkoslav – Sochor 3:1, nutno podotknout, že oba tahají celý zápas za kratší konec 6:4. Dalším zápasem redukuje skóre Vojta s Valáškem, když ve čtvrtém setu nevyužil 4 mečboly a dostal se do pátého, kdy znectil Valáška a dal mu 1. 6:5 na zápasy. A opět nastupuje dvojice Jakubec a Vrkoslav, na kobereček k nim jdou Knap s Fejfarem. Lukáš seta uhrál, což se bohužel Kubovi nepovedlo. Je to 8:5 a nad Novou Pakou se stahují mračna. Potom Podolka skrečuje zápas Sošoj – 8:6. Jiskřičku naděje se snaží vykřesat Vojta s Jakubcem, když první set má 2 setboly a prohraje ho, ale pak mu naloží a ve třetím vedeme 9:5 a od té doby už tam byl do počtu a projel 3:1- 9:6.

První prohra byla uzavřena vystoupením Lukáše s Vrkoslavem jasně 3:0.  A je dohráno – 10:6 pro domácí. Tento sympatický tým hrál výborně, mít kvalitnějšího čtvrtého hráče, tak hrají bez problémů divizi. Ale zase Honza Podolka je v jeho letech super týpek.

Výlet to byl hezký, leč dlouhý, takže se večer ani nešlo na pivo. Na tomto neduhu se musí zapracovat, takže chci příště vidět všechny u mostu 🙂

Jinak si držíme průběžně druhé místo v tabulce, což je krásné, a když by se povedlo udržet toto umístění do jarních bojů, tak se zase může soupeřit o místo nejvyšší.

 Baník Vamberk “A” – TJ Nová Paka “A” – 10:6

Vojta 2,5 –  nehrál zle, ale mohlo by to být lepší. Lukáš 2 – měl to stejné jako Vojta

Soša 1,5 – hrál dobře celý den, ale soutěž vyšší byla znát. Kuba 0 – vořech jako prase!

Následující galerie z Vamberka pochází z roku 2014, nicméně nic se nezměnilo, kromě Vojtových brýlí :). 

« 2 z 2 »

Facebookové komentáře