Áčko vydolovalo maximum, další 2 výhry a sezóna je v cajku

Vojtěch Kazda měl na DTJ formu jak hrom

17. a 18. kolo divize zavedlo packé do Kostelce a na DTJ Hradec Králové. V Kostelci pačtí dostali vždy obrovskou dardu, jenže výpadek 2 členů základní sestavy museli pačtí ztrestat, na DTJ v plné palbě se čekal velký boj, ale pačtí zkušeně zahráli i tam a domů s úsměvem jeli.

Parádní den načali v Kostelci Kazda s Fejfarem, kteří jasně přehráli Viesnera s Bolehovským 3:0. Lepšící formu předvedli také Knap se Šmidrkalem po výhře 3:1 nad Tomášem a Karlem Malíkovými. Šup na singly, Honza Šmidrkal v duelu obranářů útočnou hrou porazil Tomáše Malíka 3:0, první bod domácích zařídil Karel Malík, kterému však Vojta Kazda výtečným výkonem tvrdě vzdoroval (0:3). Jeden z klíčových duelů se sehrál hned na to, Lukáš Knap po obrovské bitvě přehrál výborně hrajícího Bolehovského 10 v pátém. Pěkného čouda naopak dostal Kuba Fejfar s Vojtou Viesnerem (0:3). 4:2 pro Paku. Karel Malík si pak opět udělal dobrý den z Honzy, takový debakl nedostává packý obranář často (0:3), jenže Vojta splnil roli favorita s Bolehovským a 3:0 vyhrál. Viesner následně rozsekal i Knapika (0:3) a druhý klíčový duel sehrál Kuba Fejfar s Tomášem Malíkem, protože packý player zčistajasna tekl 1:2 a jen s vypětím všech sil domácího obranáře porazil 3:2. Honza následně splnil roli favorita s Bolehovským (3:0), na to ještě reagoval Viesner, jenž nedal čuchnout Vojtovi (0:3). Jelo se dál dle nalajnovaného scénáře, Lukáš zkušeně křápnul Tomáše Malíka (3:0) a ač Karel Malík porazil v krásném zápase Kubu 3:1, Vojta nedopustil drama s Tomášem Malíkem (3:0) a zápas končil Honza krásným mačem s Viesnerem, kdy domácímu hráči ještě tolik nevyhovovaly maratónské výměny, no Honzovi samozřejmě ano (3:1).

TTC Kostelec nad Orlicí “A” – TJ Nová Paka “A” – 6:10, Honza opět kvalitně bodoval (3,5/4,5), Lukáš vydřel důležitý mač s Bolehovským (2,5/3,5), Vojta si drží standardní výkonnost (2,5/4,5) a Kuba splnil úkol i po divokém nočním rodeu před zápasem (1,5/3,5).

A už si to pačtí mašírovali na Hradec, který je trochu překvapivě jedním z adeptů na sestup (a pačtí asi poprvé v historii divize ne). Debly opět neskutečně, v Pace se rozezněly zvony všech kostelů i klášterů, oba debly skončily jasnými výhrami packých 3:0 (Knap-Šmidrkal přežehlili Chládka s Bohdaneckým, Kazda s Fejfarem zase Šumpíka s Mrázkem). Jirka Mrázek na začátek pustil Honzu do vedení, jenže pak se mač stočil do klasické roviny, Honza opět bez šance (1:3), Vojta skvěle obrátil souboj s Chládkem (3:1), Knapik v zápase plném úžasných výměn přejel Bohdaneckého (3:0) a veliká škoda byla Kuby, protože Viktora Šumpíka měl za stavu 2:0 na lopatě, jenže Viktor 2 obrovskými vepři na závěr páté sady mač otočil (2:3). Honza překonal prohraný první set s Chládkem a dále již dominoval (3:1), již na 6:2 dával Vojta s Bohdaneckým (3:0). Šumpík pak ztrestal nahecovaného Knapika (0:3) a jak dohrát zápas za 10 minut předvedl Kuba s Mrázkem (-3,-3,-4). 6:4 pro Paku. Honza si následně skvěle zachytal s Bohdaneckým a většími zkušenostmi mladého hráče porazil (3:1), výborný výkon následně předvedl Vojta se Šumpíkem, když utkání bylo naprosto jasné (3:0). Velká škoda Lukáše, že neporazil Mrázka, protože již již jej měl na háku (2:3), ale Kuba se herně chytl s Chládkem (3:1) a Honza na závěr velmi soustředěným výkonem ukvedlal Viktora Šumpíka (3:0).

DTJ Slavia Hradec Králové “D” – TJ Nová Paka “A” – 5:10, Vojta skvěle (3,5/3,5), Honza po čtvrté v řadě za 3,5 (3,5/4,5) a Lukáš s Kubou přispěli tak, jak měli (1,5/3,5).

 

Pačtí jsou tedy již naprosto v klidu, příště by to chtělo křápnout slabší Sokol a třeba budou pačtí v horní polovině divizní tabulky.

Facebookové komentáře