Céčko nejprve jasně prohrálo v Kopidlně a následně sympaticky potrápilo vedoucí Starou Paku

Nedělní ráno, dne 17.1., naše „C“ vyrazilo k odvetnému utkání do Kopidlna, kde bylo v nových prostorách stejné budovy přivítáno domácími borci (Matuna, Procházka, Pekárek, Tomášek). Vývoj utkání byl jednoznačný, když se v nejlepší formě z našich řad ukázal Mirďa Virag (2/3,5 + 1 WO), následován Horstem Stoklasem (1). Jirka s Jakubem bohužel naprosto vyhořeli (oba 0), a tak se se skóre 4:14 odebrali Pačáci k obědovému posezení do restaurace U Stránských.

Další týden v domácím prostředí nás již čekal mnohem zajímavější vývoj utkání. Dorazil k nám soupeř ještě složitější, a to lídr tabulky ze Staré Paky, kde jsme utrpěli v první půli sezóny naprostý debakl. Hosté postrádali ve své sestavě jedničku Krtičku (Herber, Krutský Jiří st., Kamler, Budina, Pánek Tomáš), avšak toho nahradili kvalitně a stále byli jasným favoritem.

Po čtyřhrách byl stav utkání 1:1, když dvojice Oravec-Stuchlík kvalitním výkonem přehrála silné duo Herber-Krutský. První kolo se nám podařilo zvládnout na výbornou, prohrál pouze Mirďa s Krutským, kterému za jeho sendvič na bekhendu řádně nadal a delegovaní notáři nestíhali zapisovat hlášky do naší sekce Hlášky z utkání, která se v podstatě v drtivé většině věnuje právě panu Viragovi. Jirka Stuchlík nadprůměrným výkonem přehrál bojovníka Kamlera, Horst nedaroval ani set televizní hvězdě Budinovi, jehož smeče jsou nechytatelné a Jakub si poradil s Pánkem, 4:2. Ve druhém kole nás Stará Paka dotáhla, když bodoval pouze Jakub, který byl tím šťastnějším v souboji s Budinou, 5:5. My jsme však svou kůži nechtěli za žádnou cenu darovat lacino a i po třetím kole bylo skóre nerozhodné, Jakub vyzrál 3:1 na střídajícího Herbera a Mirďa se postaral i o třetí bod, který jsme uhráli přes pana Budinu, 7:7. Do posledního kola tedy byly karty stále otevřené, avšak z našich vyhrál pouze Jakub nad Krutským, a tak si Stará Paka odvezla všechny 3 body za vítězství 10:8, které pro nás bylo velmi kruté.

Jakub Oravec (4,5) byl ve formě, Jirka Stuchlík (1,5) odehrál utkání důstojně, Horst Stoklas (1) dnes stačil pouze na Budinu a Mirďa Virag (1) také.

V dalším utkání nás čeká doma Jičín, ze kterého jsme si v první půlce odvezli 3 body za vítězství a jistě to budeme chtít zopakovat.

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.