Céčko si výhrou v Lánech upevnilo 8. příčku v tabulce

Polévka Přidej vejce, hlavní ingrediencí Mirďa Virag

V neděli ráno se vypravilo packé „C“ do nejméně oblíbené herny z našeho regionu. Ano jsou to Lány, kde na jedné straně máte starý Artis po pás a na té druhé pro změnu téměř u kolen, nemluvě o teplotních rozdílech mezi prostory méně či více vzdálenými tamějším kamnům, jež na první pohled nahánějí pohyblivějším hráčům hrůzu, neboť doslova sousedí s levým stolem. Po převléknutí v šatně, která mě přinutila se zamyslet, zda by mi nebylo tepleji venku, jsme nastoupili za zelené stoly, které „zažily“ mnoho let komunismu a mimo jiné i doby, kdy bylo Mrtvé moře ještě marod. Po pár míčcích rozpinku jsme se mohli pustit do čtyřher.

Zatímco Jirka Stuchlík s Jakubem si vůbec nevěděli rady se střelci Davidem a Martinem Vokrouhleckými, Mirďa s Horstem vybojovali těsnou výhru nad Zdeňkem Vokrouhleckým s Ulrychem, který si od svého parťáka vyslechl slušnou spršku nadávek a rozhořčených komentářů, stav tedy 1:1. V prvním kole dvouher jsme však na soupeře naběhli namotivováni uskočit o nějaký ten bod hned na začátku, a to se také povedlo, když Jakub nedaroval ani set svému neoblíbenému soupeři Martinovi Vokrouhleckému, Horst si v pěti poradil s Martinovým bratrem Davidem a Jirka si zařádil na jednom metru čtverečním prostoru proti Ulrychovi. Za domácí tak bodoval pouze Zdeněk Vokrouhlecký, kterému alespoň řádně vynadal známý kliďas Mirďa Virag, 2:4. Ve druhém kole jsme náskok udrželi díky výhrám Horsti a Jirky, zatímco Jakub ani Mirďa si neuhráli na domácí ani set, 4:6. Třetí kolo bylo opět bez vítěze, což však domácí značně znervózňovalo, neboť jsme si sáhli již na 8 bodů, Jakub zabodoval s Ulrychem a Jirka Stuchlík si 10 v pátém pohlídal i Martina Vokrouhleckého, což ho vyburcovalo k oslavnému výkřiku v čínštině, 6:8. Poslední kolo jsme dotáhli své vedení do vítězného konce, když Jakub, Horst a Jirka převálcovali své soupeře 3:0, zatímco polévku Přidej vejce od Maggi si vysloužil i svou čtvrtou prohrou Mirďa, který se ještě viděl na dovolené v Egyptě, 7:11.

Výhra v Lánech je pro nás velmi cenná, neboť zde bojujeme vždy především sami se sebou, o to více si ceníme naší krásné moderní haly se špičkovými stoly. V dalším utkání nás čekají doma silní Hořičáci, kteří nám v první půli řádně nařezali.

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.