12.-18. kolo KP2 – Béčko zatím na 5. místě

Lukáš Grof soustředěný na příjem

Po delší odmlce se opět v krátkosti zmíním o našich krajských zápasech s Béčkem. Postupně se vrátíme k utkáním se soupeři z Jičína, Hořic, Bělohradu, Sokola HK, Stěžer, DTJ HK a Salamandru HK. Abyste to vůbec dočetli do konce, budu tentokrát hodně stručný.

Ve 12. kole nás čekala dvojička s tradičním rivalem z Jičína. Zatímco my se držíme stabilně ve středu tabulky, Jičín byl tou dobou beznadějně poslední, což nám vlévalo sebevědomí do žil. Co se však nestalo (bohužel stalo). Ani vedení 8:3 nám nestačilo a završením pokažené neděle byla prohra Jakuba v 5 setech s Fejtkem v boji o remízu.

TJ Nová Paka B – TJ Jičín C 8:10 (zápis zde)

V dalším termínu nás doma čekaly Hořice a Bělohrad. Nechtěli jsme ponechat nic náhodě a vlétli jsme na oba soupeře s odhodláním vyhrát. Zatímco Hořičáci si uhráli 5 bodů, Bělohrad dokonce jen 3, tenhle víkend vyšel na jedničku a vynahradili jsme si tak alespoň částečně pochmurnou neděli s Jičínem.

TJ Nová Paka B – Jiskra Hořice 10:5 (zápis zde)

TJ Nová Paka B – TJ Lázně Bělohrad 10:3 (zápis zde)

Po nesmyslně dlouhé pauze (pauza mezi koly 35 dnů!) jsme vyrazili za soupeři směr Hradec, konkrétně na Sokol a pak do nedalekých Stěžer. Sokol HK je dlouhodobě náš neoblíbený soupeř, což se ukázalo i teď, kolektivním výkonem (každý po bodu) jsme rychle dokráčeli zpět do šatny, 4:10, nebylo o čem.

Sokol PP HK 2 F – TJ Nová Paka B – 10:4 (zápis zde)

Ve Stěžerech už bylo veseleji. V krásné nové herně, která je jak vystřižená z katalogu, se nám dařilo skvěle. Dokonce jsme nepovolili ani bod v podstatě diviznímu Matějovi Hanzlovi. Po skvělém průběhu jsme odjížděli z Hradce přece jen s úsměvem po výhře 10:2.

Sokol Stěžery B – TJ Nová Paka B – 2:10 (zápis zde)

Doposud poslední kola jsme odehráli doma, pochvalujíc si náš “lázeňský areál” dorazili nejprve houževnatí soupeři z DTJ-Slavia HK, kde jsme v první půlce dostali obrovskou rychtu 10:0. Tentokrát jsme zvládli zápas mnohem lépe a po dlouhých bojích (hned 6 zápasů na 5 setů) jsme pokořili Hradečáky 10:6, s čímž se moc nepočítalo, takže super body (tímto díky Terminátorovi Igorovi za výpomoc).

TJ Nová Paka B – DTJ-Slavia HK F 10:6 (zápis zde)

Odpoledne nahradil Igora Mirďa Virag (Igor si šel zaběhat svou standardní nedělní desítku kiláčků). Soupeřem byl druhý Salamandr, který už hrál i KP1, takže žádná ořezávátka. V kostce to probíhalo takto, po čtyřhrách s klikou 1:1, pak Mirďa vypráskal 2. hráče žebříčku Kollára 3:0 (slovy Mirdi: “mně ten plast prostě sedí”) a pak už si jen Soša ušpachtlil 2 body (já se zmohl jen na těsnou prohru 9 v 5. se Švorcem a Grofik byl po nemoci rád že stojí).

TJ Nová Paka B – Salamandr HK 4:10 (zápis zde)

V dalších kolech nás čeká Chlumec, se kterým to je vždy bitva o každý míček a Bydžov, který umí také nepříjemně potrápit.

Pinci zdar

Facebookové komentáře