Áčko zakončilo sezónu porážkou ve Dvoře

Áčko ještě na konec sezóny zajíždělo na horkou půdu do Dvora Králové v boji o čtvrté místo v tabulce. Místní půda packým vůbec nechutná, ale soupeř je férový a tuze sportovní, a tak tam pačtí jezdí rádi. Áčko stále bez maroda Lukáše Knapa, toho nahradil Michal Luňák, věnovat se ethanolu na hory se zase jal Kuba Fejfar, který zapomněl včas sdělit, že se předehrávané utkání bude konat bez něj. Za něj naskočil nádražák Martin Sochor.

Debly dopadly tuze bídně, Krýza s Foffem starším upinkali Kazdu se Šmidrkalem – netradiční to dvojici – poměrem 3:2. Jež s Foffem mladším si pak v poklidu poradili s Luňákem a Sochorem 3:1. Začátek byl pro packý jak z partesu, Foff starší začal opět na Honzu Šmidrkala a opět stejný scénář, Honza super start, mnoho šancí na 2:0 a pak ejhle a 3:1 pro Foffa a ještě k tomu zaslouženě. Rosťa Jež si pěkně popovídal za stolem s Vojtou Kazdou, Rosťa i přes klasické záchvaty pingpongového šílenství Vojtěcha přehrál 3:1 a bylo to 4:0 pro domácí. V duelu špiček KP2 se postavil Michal Luňák M. Foffovi ml. a ujal se výbornou hrou vedení 2:1, jenže domácí hráč to zklidnil, zpřesnil a Michala nakonec ještě lehce na 3:2 na kolena srazil. Hru, jakou dlouho nikdo neviděl, svedli Martin Sochor s Luďkem Krýzou. Soša přes setboly projel první dvě sady, pak si přestal hrát na klasického hráče a svoji klasickou prcahrou srovnal na 2:2 a neměl daleko k úspěchu v pátém, ale Luděk je mazák a 11:9 v pátém si to pohlídal. 6:0 a pačtí už skoro na odjezdu. Vzít za to musel Honza, který potvrdil roli favorita s Rosťou Ježem, ač to bylo docela těsné (3:1), divokou hru plnou výrazných prohraných či vyhraných setů svedl Vojta s Foffem ml. a uspěl nakonec packý univerzál (3:2), fantastickou hrou se blýskl Michal, který rozsekal Krýzu 3:1, ale nádech utnul packým Foff st., jenž nedal šanci Sošovi (0:3). Naopak na mladém Foffovi si smlsnul Honza (3:0), to ale bylo vše, neboť Vojta po blbém výkon projel s Krýzou 1:3, Michal dostal čočku od Foffa st.  a Rosťa Jež uklohnil v krásném zápase Sošu 3:2, čímž zápas skončil. Vlastně i sezóna. Vedle ještě mlel Honza Krýzu, ale domácí hráč si počínal jako fotbalové Atletico Madrid a parádním zdržováním se nedočkal prohry 0:3, neboť čekal na konec vedlejšího zápasu jako veverka na oříšek.

TJ Dvůr Králové nad Labem “A” – TJ Nová Paka “A” – 10:4, Honza sahal po třetím bodu (2/3,5), Vojta s Michalem odvrátili vajco a Soša poznal záldunost divize (0/3,5). 

Dvůr tedy zaslouženě vyhrál a to také bylo z této sezóny vše, pačtí skončili na parádním 5. místě tabulky a když tým zůstane pohromadě, může podobné umístění klidně zopakovat.

Facebookové komentáře