3.kolo divize: Áčko si poradilo s Vrchlabím

Lukáš Knap proti M. Brázdovi

Poprvé se sešla plná sestava ve složení Šmidrkal, Kazda, Knap a Fejfar a do Paky přijel tým z Vrchlabí. Pár minut před zahájením utkání se pačtí dozvěděli nemilou novinku, a to tu, že je v hale kolize s turnajem voljbalistek, a tak se rychle zase stoly uklidily a jelo se do Vrchlabí, které mělo hernu volnou.Debly rozjeli Kazda-Fejfar proti Brázdovi se Studeckým a utkání dospělo do koncovky, kde to na sebe vzal Kuba Fejfar a po čtyřech balónech do sítě nebo autu to skončilo 7:11 v pátém. Dvojice Knap-Šmidrkal zase prohrávala 0:1 a 8:10, avšak risk vyšel, set chlapci urvali a nakonec proti Hauschwitzovi s Vitvarem 3:1 zvítězili.

Singly načal Lukáš Knap a na Adama Brázdu neměl kromě druhého vyhraného setu nárok (1:3). Nedařilo se ani Vojtovi Kazdovi, jenž po ubojovaném prvním setu proti Hauschwitzovi již tahal za kratší konec provazu (1:3). První singlovou výhru tak slavil až Kuba Fejfar, který celkem přesvědčivě porazil Romana Vitvara 3:1. Klasickou bitvu sehrál Honza Šmidrkal s Ivanem Studeckým, Honza otočil na 2:1, aby se zápas dostal po 3 neproměněných mečbolech na stav 10:10, pak vyhodil Ivan 2 smeče a packý obranář slavil vydřené vítězství. 3:3.

Vojta začal s Adamem Brázdou výborně, když se ujal vedení 2:0 na sety, pak však začal tahat za kratší konec a bylo srovnáno. Jenže packý matador zabral a v pátém setu nedal Adamovi šanci, 11:1 v pátém a další výhra pro Paku. Za chvíli bylo srovnáno, Kuba dostal pořádnou čočku od Hauschwitze (0:3), podobně rychle, jen s opačným koncem, si zase Honza poradil s Vitvarem. Lukáš si následně připsal první bod, když 3:1 přestřílel střídajícího Martina Brázdu, avšak vzápětí se zase radovali vrchlabští, když po urputné řežbě udolal Adam Brázda Kubu 3:1. Po další bitvě už se zase radovali pačtí, když Honza aktivní hrou zdolal Hauschwitze 3:1, ale domácí ještě zazlobili, když Vitvar přepinkal Lukáše 3:1. Pačtí se vzepjali k poslednímu náporu, Vojta jasně pokořil M. Brázdu (3:0), Lukáš po super hře 3:0 Hauschwitze a Honza zakončil povedené dopoledne výhrou 3:1 nad Adamem Brázdou.

TJ Nová Paka “A” – TTC KB Vrchlabí “A” – 10:6, Honza začal sezónu bez porážky (4,5/4,5), Vojta přispěl 2 body (2/3,5), Lukáš mohl být spokojen (2,5/4,5) a Kuba si odehrál svoje (1/3,5). 

 

Facebookové komentáře