10.turnaj neregistrovaných pro Petra Zamlara a Lucku Bilovou

Pěknou účast 29 hráčů a 6 hráček přivedl 10.turnaj neregistrovaných stolních tenistů. Turnaje se účastnil například bývalý starosta a velký sportovec Ruda Cogan, bývalý závodní hráč Petr Zamlar nebo fotbalisté Wojcik s Tanečkem. V mužské kategorii se hrálo na 7 skupin, 6 čtyřčlenných a 1 pětičlenná. Nejlepší dva z každé skupiny postoupili do hlavní fáze, zbytek bojoval v pavouku útěchy. Mezi muži se do semifinále dostaly dvojice Zamlar-Novotný a Hyršal-Mandík. V prvním semifinále dominoval Zamlar a na druhém stole vládl Hyršal. Ve finále vyhrál nejtěsnějším možným výsledkem 3:2 a 12:10 v páté sadě Zamlar, který dokonce odvracel i mečbol. Duel o bronz zvládl lépe zkušený harcovník Roman Mandík, který se po roce zase probojoval na stupně vítězů. Bramborová zbyla pro Honzu Novotného, který ani tak neztratil úsměv, který je mu vždy vlastní.

Mužská čtyřhra přinesla hodně zajímavých soubojů a do finále prošly dvojice Gaudl-Zamlar výhrou nad duem Mandík-Válek a Zvelebil-Volšička, kteří nechali bojovat o bronz Hyršala s Lukešem. Jasným vítězem se stala čtyřhra Gaudl-Zamlar, druzí skončili Zvelebil-Volšička, třetí Hyršal-Lukeš a nepopulární brambora zbyla na dvojici Mandík-Válek.

V turnaji žen se dařilo nejvíce Lucce Bilové, která ve finále hladce porazila Moniku Mizerovou. Na třetím místě skončila Káťa Krsková, když na nepopulární bramboře nechala Martinu Krejčí. Na pátém a šestém místě se umístila Štěpa Jeriová, Petra Dytrychová. Paradoxem je, že od začátků neregistrovaných turnajů to vyhrála vždy nějaká učitelka! 😊

 

Všem účastníků patří poděkování za vzorné chování během turnaje a každý si zahrál tento krásný s chutí.

Za pořadatele a oddíl Vojta Kazda

 

Pořadí Muži:

1) Petr Zamlar

2) Radek Hyršal

3) Roman Mandík

4) Honza Novotný

5-8) Jakub Zvelebil

5-8) Lubor Gaudl

5-8) Radek Šimek

5-8) Daniel Wojcik

9-14) Martin Volšička, Radim Dvořák, Martin Špígl, Martin Křížek, Petr Lukeš, Pavel Brendl

Vítěz útěchy:

15) Martin Richtera

16) Ondra Sýkora

17-18) Michal Suchánek-Roman Kynčl

19-22) Vladimír Stehno, Ondra Šeps, Franta Válek, Jakub Taneček,

23-29) Ruda Cogan, Zdeněk Hrubý, Kuba Řeháček, Ondra Suchánek, Roman Dytrych, Ondra Tomáš, Zdeněk Malinský

 

Pořadí Ženy:

  1. Lucka Bilová
  2. Monika Mizerová
  3. Káťa Krsková
  4. Martina Krejčí
  5. Štěpa Jeriová
  6. Petra Dytrychová

 

Pořadí Čtyřhry:

  1. Gaudl-Zamlar
  2. Zvelebil-Volšička
  3. Hyršal-Lukeš
  4. Mandík-Válek

Facebookové komentáře